Nieuw in Nederland

Het middel om van ieder persoon een ware nymfomaan te maken!

Dit is de ultieme geilmaker

Ervaringen van gebruikers

Vaker en makkelijker klaar komen

Ervaringen van gebruikers

Esther

"Marcel had voor de gein een potje Nymfolust besteld om te zien wat het effect is. Nou dat hebben we geweten. Al na 2 dagen liep ik de hele dag op mijn werk aan seks te denken en moest ik me zelf gelijk helpen toen ik thuis kwam. Toen Marcel thuis kwam heb ik hem bijna aangerand. Ik zei dat hij me eerst moest verlossen van die opgekropte geiligheid voordat ik aan het eten kon beginnen. 's Avonds kwam dat geile gevoel gewoon weer terug en zijn we weer flink te keer gegaan met elkaar. Ik bleef maar klaar komen. Het ene orgasme was nog niet voorbij of het volgend diende zich alweer aan. Marcel en ik houden nogal van langdurige seks dus ik denk dat we de buren wel 2 uur uit hun slaap hebben gehouden met ons gekreun en gesteun. Dit spul werkt erg goed. Dus als je je seksleven weer flink op gang wil helpen..."

De hele dag in een geile roes

Irma 46 jaar uit Hedel

"Ons seksleven was een beetje ingedut. We hadden soms nog maar 1 x in de maand een beetje seks en dan was het nog niet omdat ik daar nou zo'n zin in had. In overleg met Philipo heb ik Nymfolust besteld en dat slik ik nu 3 weken. Nou, nou, dat heeft mijn hele leven wel op zijn kop gezet hoor. Ik zit de hele dag in een soort geile roes. Mijn borsten zijn heel gevoelig geworden en als ik mijn tepels aanraak schiet er gelijk een aangename rilling door mijn lijf. Er zijn dagen bij dat ik mezelf wel 2 x op een dag moet helpen zodat ik ook eens aan iets ander kan denken dan aan seks. Philipo is heel blij met mijn hoge seksdrive. Ik kan 's avonds niet meer uit zijn broek blijven. We bedrijven de liefde weer zoals we dat 20 jaar geleden ook deden. "

Petra V

"Ik gebruik zelf al heel wat jaartjes stimulerende producten en Spaanse vlieg is toch wel de favoriet en ik ken veel andere mensen die het ook gebruiken. Geil word je er zeker van. De geilheid blijft maar doorgaan dan en dat kan hartstikke leuk zijn. Ik doe het ook alleen maar met mensen die ik goed ken dus. Ik ben anders bang dat ik me door iedereen laat nemen als ik weer zo op dreef ben. Het orgasme is echt 20 x zo goed!"